Firmaprofil

ADRESSE

Berotech A/S

Norgesvej 1

Tlf.: 7021 4224

Fax: 7457 5552

info@berotech.dk

CVR: 25595690

BEROTECHs domicil i Haderslev

Hvor der er plads til vores vognpark, oplagring af strømper, og for medarbejderne lyse, venlige kontorer, en dejlig kantine samt gode omklædnings- og servicefaciliteter.

​Berotech A/S er et firma, der har specialiseret sig i rørrenovering efter Nodig principperne, det vil sige renovering helt uden, eller med et minimum af opgravninger.

Firmaet blev etableret i 2000, dengang under navnet FKS A/S, dette blev I 2002 ændret til Berotech A/S. Berotech er en sammensætning af "Berolina-liner" og "tech" for at tydeliggøre samarbejdet med fremstillingen af strømper på vores fabrik i Berlin, og at vi nu installerer strømper i det meste af Europa.

Vi har et datterselskab i Sverige, og samarbejder inden for Europa i Berolinagruppen. Vi har således udført renoveringsarbejder i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Schweiz.

Berotech er optaget i Dansk Industris kontrolordning for ledningsrenovering, for installation af BKP-Berolina liner strømpeforing. Vi er medlem af Nodig-gruppen, SSTT, ISTT og Güteschutz Kanalbau.

Insituform A/S​​

​Norgesvej 1

6100 Haderslev

Tlf.: 7021 4224