Nyheder

27/03-2017 Insituform Rørteknik overtager Berotech A/S pr. 27. marts 2017

Som et led i vores vækst strategi og som udtryk for vores ønske om mere kapacitet til servicering af vores nuværende kunder, har Insituform købt Berotech A/S af Munck Forsyningsledninger A/S.

Munck Forsyningsledninger A/S har igennem længere tid været i tæt dialog med Insituform Rørteknik og begge firmaer har haft et stærkt ønske om et fremtidigt samarbejde. Insituforms kerneområder er no-dig renovering med strømpeforing og Munck Forsyningsledninger A/S er specialister indenfor traditionel opgravning, styret underboring med mere. Det har fra begyndelsen været en naturlig del af det kommende samarbejde, at Insituform skulle overtage Berotech A/S, for at samle kompetencerne indenfor strømpeforing ét sted.

Udover firmaet Berotech A/S, overtager Insituform også Berotech AB i Sverige, samtlige igangværende projekter, fire rammeaftale i Danmark og fem i Sverige, samt ca. tyve erfarne medarbejdere. Alt udstyr og alle produkter er ligeledes overtaget af Insituform.

Sammenlægningen af Berotech A/S og Insituform Rørteknik betyder at de fælles kunder vil opleve en meget større, men også en mere lokal samarbejdspartner, som kan give en meget bedre service i fremtiden.

Tilstedeværelsen og aktiviteterne i Jylland og Sverige bliver bibeholdt og fortsætter uændret. I den første tid, forbliver telefonnumre, mailadresser og kontaktpersoner uændrede.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående er I meget velkomne til at kontakte os.

Med venlig hilsen

Insituform Rørteknik

Insituform er en del af AEGION. AEGION er en paraply organisation for Aegion Coating Services, AllSafe Services, Bayou Companies, Brinderson, Corrpro, Fibrwrap Construction, Fyfe Co, MTC, Schultz, Underground Solutions, United Pipeline Systems, invironmental techniques & concrete solutions.

14/01-2016 Munck Forsyningsledninger A/S har overtaget Berotech A/S

Munck Forsyningsledninger A/S har overtaget Berotech A/S, som gennem mange år har udført ”strømpeforing” af kloakledninger i Danmark og Sverige.

Administrerende direktør Flemming Skøtt glæder sig over opkøbet.

"Munck Forsyningsledninger udfører i forvejen opgravningsfri kloakrenovering ved rørsprængning. Vi har hidtil ikke haft strømpeforingsmetoden i vores produktsortiment, så Berotech´s aktivitetet passer rigtig godt ind i vores forretning. Vi har mange fælles kunder, og strømpeforing supplerer på bedste vis vores nuværende aktiviteter."

Med den nye aktivitet styrker Munck Forsyningsledninger sin position på kloakområdet og ruster sig yderligere til kommende store projekter inden for klimatilpasning og fremtidssikrede kloaknet.

Munck Gruppen A/S fortsætter således sin vækst – så sent som 1. januar 2016 udvidede virksomheden med LKF Vejmarkering, som ligeledes tilføjede en ny aktivitet til selskabet.

Berotech A/S beskæftiger ca. 25 medarbejdere. Aktiviteten er landsdækkende og har hovedkontor i Haderslev.

02/03-2015 Ny administrerende direktør

Torben Pedersen afløser Flemming Jordt som administrerende direktør pr. 1. marts 2015.

Torben Pedersen (37 år) kommer fra en lederstilling i en koncern der producerer landbrugsmaskiner og har ikke direkte brancheerfaring, men er kendt med entreprenør- og byggeopgaver.


Torben Pedersen får som administrerende direktør ansvaret for den overordnede ledelse af Berotech, med særlig fokus på ledelse, planlægning og salg.


Flemming Jordt vil fortsat være en central person i firmaet og får fremadrettet flere ressourcer til at tage sig af det tekniske område, produktudvikling, kvalitetskontrol, kundekontakt mv.

Torben Pedersen

Ny administrerende direktør

Insituform A/S​​

​Norgesvej 1

6100 Haderslev

Tlf.: 7021 4224